Project Description

Casemet tehostaa toimintaansa Microsoft AZURE, EMS, Office 365 -ratkaisuilla.

Casemet Oy on perheyritys, joka sai alkunsa yrityskaupan myötä vuonna 2016. Mikkelin tehtaalla valmistetaan 120 työntekijän voimin metallikoteloita teollisuuden vaativiin tarpeisiin. Tuotantolinjan läpi kulkee 1,2 miljoonaa kiloa terästä vuodessa, ja linjan loppupäästä puolestaan putkahtaa noin 200 000 erilaisin erityisominaisuuksin varustettua metallikotelorakennetta asiakkaiden käyttöön.

Kokonaisvaltainen ratkaisu

Casemetin konkreettinen haaste oli luoda pk-yrityksen tarpeisiin sopiva, toimiva IT-ympäristö nopeassa aikataulussa. Yritys halusi käyttöönsä uusinta teknologiaa ja sitä kautta tehokkuutta toimintaansa. Toiveissa oli esimerkiksi tiettyjen rutiinitoimintojen automatisointi, mobiliteetinhallinta sekä analytiikka ratkaisut.

Altivon avustuksella Mikkelissä loikattiin uuteen aikaan ja otettiin käyttöön Windows 10 -käyttöjärjestelmä sekä Enterprise Mobility + Security, joka on tuonut mukanaan mobiililaitteiden yhtenäisen hallinnan tunnetuimmille alustoille. Näin ollen kaikki työasemat sekä toimisto- että tuotantotiloissa päivitettiin Windows 10 -ympäristöön. Tähtäimessä oli tietoturvallinen ratkaisu, joka mahdollisti myös kaikkien manuaalisten toimintojen automatisoinnin sekä automaattiset työnkulut.

Altivo Oy asiantuntijat suunnittelivat ja toteuttivat koko organisaation laajuisen projektin kesällä 2016. Altivo tarjosi vakuuttuvan tarinan hankkeen toteuttamiseksi. Heillä on erittäin vahvaa teknistä osaamista Microsoftin ratkaisuista ja ammattimaisen dokumentoinnin sisältävän prosessin, jonka mukaan projekti eteni, sanoo Marko Määttä.