Nyt loppuu IT-säätö

palvelut_metsuri

Nyt loppuu it-säätö

Onko IT-metsäsi raivausta vailla?

Etkö näe metsää puilta?

Toimivatko teknologianne saumattomasti ja mahdollistavat kasvunne? Pystyttekö tekemään työtänne niin kuin haluatte?

Haluaisitko IT-kumppanin, joka arvioi nykytilanteesi ja luo katseen tulevaisuuteen? Kumppanin, joka huolehtii yrityksestäsi jopa silloib, kun sinä nukut?

puupino

me autamme kasvuhakuisia yrityksiä

Löytämään täyden potentiaalinsa

Koska menestyksekäs liiketoiminta lepää vankalla IT-pohjalla.

Te toivotte, me toteutamme. Laaditaan yhdessä IT-strategia tai vaikka tietoturvapolitiikka ja tietoturvasuunnitelmat tukemaan liiketoiminnan kasvua tehokkaasti ja turvallisesti.

Asiakkaamme kertovat

”ALTIVO ON MEILLE VAHVA LIIKETOIMINNAN KASVUN TURVAAJA JA SAAMME HEILTÄ KAIKEN TARVITSEMAMME.
IT-ULKOISTUS ON VAPAUTTANUT RESURSSEJAMME JA ON HALVEMPAA KUIN KOODAREIDEN PITÄMINEN OMILLA PALKKALISTOILLA.
ASIAKKAANA MINUN EI TARVITSE YMMÄRTÄÄ SYVÄLLISESTI ERI JÄRJESTELMIEN TOIMINTAA. SAAN TARVITTAVA TIEDOT JA TULOKSET YMMÄRRETTÄVÄSTI.”

Jaakko Juvonen
Kehitysjohtaja
Elcoline Oy

”ALTIVON APU YRITYSKAUPASSA JA SIIHEN LIITTYVÄN JÄRJESTELMÄMUUTOKSEN SUUNNITTELU JA TOTEUTTAMINEN ONNISTUIVAT ERITYISEN HYVIN.
ALTIVOLLA ON HYVIN AJANTASAINEN TIETOTAITO. SAAN HEILTÄ UUSIA AJATUKSIA JA IDEOITA, JOITA EN ITSE EHTISI ENKÄ OSAISIKAAN LÖYTÄÄ.
JOS HOITAISIMME KAIKEN IT:N ITSE, SE VAATISI PALJON RESURSSEJA JA OLISI POIS TUOTANNOSTA."

Aki Hyyryläinen
Tuotehallinta- ja IT-johtaja
Casemet Oy

ilp_logo_header
matrel_logo
header_logo-300x86
Vankkapuu-valkoinen
checkmark
ilp_logo_header
matrel_logo
header_logo-300x86
Vankkapuu-valkoinen
checkmark

PALVELUT

TIETOTURVAPALVELUT

Tietoturvan on ulotuttava organisaatiossa tyvestä latvaan ja kaikkeen toimintaan sillä välillä. Kun tietoturva askarruttaa, me autamme. Tunnistamme riskialttiit konfiguraatiot tarjoamme selkeät toimintaohjeet ympäristösi suojaamiseksi.

ANALYTIIKKA JA TIEDONHALLINTA

Maailma elää tiedosta. Ymmärrämme liiketoimintanne. Hallitsemme ja jalostamme tiedon , joka toimii kasvunne ja päätöksentekonne moottorina. Tiedon kartoittamisesta ja keräämisestä aina tietovarastointiin ja analysointiin.

IT-LAITTEET JA ELINKAARI

Lagaako läppäri tai tilttaako puhelin? Löydämme teille parhaat laitteet ja sovellukset ja pidämme huolta, että ne toimivat koko elinkaaren ajan moitteettomasti. Pidämme myös huolen, että vanhat laitteet kierrätetään asianmukaisesti.

Verkot ja yhteydet

Haluatko toimivat verkkoyhteydet ja salamaakin nopeamman mobiililiittymän? Tietoturvallisesti, tottakai. Etä- ja hybridityön mahdollistavat verkkoyhteydet ja puhelinliittymät hoituvat kauttamme kuntoon mutkattomasti.

PILVIPALVELUT YRITYKSILLE

Houkutteleeko rajaton ja aina ajan tasalla oleva pilvipalvelu? Me rakastamme pilveä, ja viemme asiakkaamme aika- ja paikkariippumattoman tiedon lähteille pilvipalvelujemme avulla. Pilvipalvelut sovitetaan aina paikallisten resurssien kanssa yhdeksi järkeväksi kokonaisuudeksi.

TUKIPALVELUT

Menikö sormi suuhun? Tukipalvelumme päivystää arkisin klo 06-17, ja auttaa asiakkaitamme akuuteissa ongelmissa. Ratkaisemme palvelupyynnöt pääasiassa jo ensi kontaktilla, ja pidämme sinut aina ajan tasalla ongelmanratkaisun etenemisen suhteen.