Office 365 backup-vain tallessa olevalla tiedolla on merkitystä

Tieto on yritysten tärkeintä pääomaa. On tärkeä huolehtia, että tieto ei ole pelkästään turvassa ulkopuolisilta, vaan että se on myös tallessa, kun sitä tarvitaan. Tietoa käsitellään monessa paikassa ja pienilläkin sovituilla asioilla voi olla iso merkitys.

On tilanteita, joissa tietoja tarvitsee hakea kuukausien tai jopa vuosienkin takaa. Sellaisia ovat esimerkiksi sähköpostitse sovitut asiat asiakkaiden ja yhteistyökumppanien kanssa tai yrityksestä lähteneen työntekijän asiakasdokumentit. Backupin avulla pidät tiedot käden ulottuvilla.


Paljonko maksaa ja mitä se pitää sisällään?

Hinta on 2,90 € / kk ja se on käyttäjäkohtainen

• Palvelussa on ilmainen käyttöönotto, joka hoituu meidän toimestamme.
• Sinulla on käytössä rajoittamattomasti tallennustilaa.
• Automaattinen varmistus tallentaa jatkuvasti tietojasi.
• Saat mahdollisuuden palauttaa itse tietoja, milloin vain haluat.
• Voit valita, kuinka kauan haluat tietojen pysyvän tallessa.

Säilytysaika on 1, 3, 5 tai 10 vuotta, jonka jälkeen tiedot voi arkistoida.

Tietosi tallennetaan huipputurvallisiin konesaleihin. Tiedät tarkalleen, mitä on sovittu, ja sinulla on dokumentit tallessa. Takaamme parhaan saatavuuden suorituskyvyn saavuttamiseksi. Voit itse hakea tietoja silloin, kun niitä tarvitset.

Mitä kaikkea tallennetaan?

Microsoft huolehtii Microsoft 365 infrastruktuurin toiminnasta, mutta vastuu datasta säilyy aina asiakkaalla. Microsoft suositteleekin Office 365-tietojen säilyttämiseen käytettäväksi kolmannen osapuolen varmuuskopiota.

Microsoft 365 tallentaa tietoa vain rajoitetun ajan. Oletusasetukset suojaavat dataa ainoastaan 30–90 vrk. Esimerkiksi yrityksestä lähteneiden työntekijöiden käsittelemä tieto, tai roskakoriin siirretty tieto säilyy vain kuukauden tallessa, jonka jälkeen se poistuu pysyvästi.


Miksi tieto häviää?

Yleisimmät syyt tiedon häviämiselle ovat:

  • Datan poisto vahingossa
  • Ulkoiset uhat ja haittaohjelmat
  • Erilaiset säilytyskäytännöt, kuten GDPR vaatimusten muutokset
  • Lähteneet työntekijät

Tiesitkö, että 140 päivää on keskimääräinen aika, jolloin yrityksissä havahdutaan datan vaarantumiselle? Tässä vaiheessa on jo aivan liian myöhäistä.

Seuraava kaavio havainnollistaa asiaa:Mitä voin tehdä suojatakseni tietoni?

Altivo tarjoaa kattavia liiketoiminnan jatkuvuuspalveluja ja auttaa dataasi säilymään jopa vuosia.

Office Backup 365-palvelu tarjoaa rajoittamatonta tallennustilaa Microsoft 365-palveluille ISO-sertifioiduilla toimintamalleilla.

Voit säilyttää tietojasi jopa 10 vuotta ja varmistaa, että sinulla on dokumentit tallessa tarvittaessa jopa vuosien takaa. Yllättävissä tilanteissa tämä voi olla ratkaiseva asia.

Varmista datasi ja valitse​ Office Backup 365.