DIGITALISAATIO.

On aika digitalisoida työympäristösi – työn tekeminen tulee olla mahdollista ajasta ja paikasta riippumatta, työskenteletpä sitten kentällä, asiakkaalla tai toimistossa. Tarjoamme moderneja liikkuvan työn ja kommunikaation ratkaisuja sähköposteista, videoneuvottelujärjestelmiin. Huomioimme yrityksesi työntekijöiden yksilölliset tarpeet työn luonteen ja liikkuvuuden suhteen.

Käytämme pääosin yleisti käytössä olevia Microsoft Office 365 pilviratkaisuja, joilla varmistetaan korkean tason saatavuus ja ensiluokkainen tietoturva.

Kaikki palvelumme saat aina valmiiksi käyttöönotettuina ja koulutettuina organisaatiosi työntekijöille. Palveluiden käyttöönotossa pyrimme korostamaan ennen kaikkea vaivattomuutta, kustannustehokkuutta ja opastavaa toimintatapaa.

KYSY LISÄÄ

Sharepoint Online ja Teams

Toteutamme mukautettuja Microsoft Sharepoint Online ratkaisuja organisaatiosi sisäisen viestinnän hallintaan vuosien kokemuksella. Käyttöönotamme myös Microsoft Teams työryhmäympäristöjä ja perehdytämme koko organisaatiosi sen tehokkaaseen käyttöön.

KYSY LISÄÄ

KESKITETTY IT-HALLINTA.

Tarjoamme ennen kaikkea huoletonta IT:tä, jossa liiketoimintasi jatkuvuus on tärkeintä. Asiakkaanamme saat käyttöösi modernit pilvipohjaiset tuotteet ja nopeasti jalkautettavat prosessit ilman merkittäviä investointeja sekä ammattitaitoisen osaajaverkoston, joka hallitsee isommatkin toteutukset nopealla aikataululla.

Hallitun työympäristön ratkaisullamme tarjoamme yrityksesi liiketoimintatarpeita ja -vaatimuksia vastaavan kokonaisuuden. Hoidamme käyttäjämuutokset, lisenssien päivitykset ja hallitsemme käyttäjien laitteita riippumatta käyttöjärjestelmästä tai sijainnista. Pidämme sovellukset ajan tasalla automaation avulla ja hallitsemme pilvipalvelut keskitetysti aina yrityksesi yksilöllisten tarpeiden mukaisesti.
  • Pilvipohjainen keskitetty organisaation käyttäjien hallinta

  • Työasemien ja mobiililaitteiden hallinta, valvonta ja laiteinventaariot

  • Organisaation säännösten ja asetusten määrittäminen keskitetysti

  • Sovellusautomaatiolla asennukset ja päivitykset hallitusti

  • Autopilot käyttöönottolla nopeasti ja kustannustehokkaasti laitteet käyttöön

  • Kaikki tarvitsemasi laitteet aina käyttövalmiina

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

TIETOTURVA JA VERKOT.

Toimiva tietoliikenne on nykyaikana jokaisen yrityksen toiminnan perusedellytys! Suunnittellemme, toteutamme ja valvomme yrityksesi sisäisiä verkkoja ja ulkoisia yhteyksiä. Panostamme ennen kaikkea verkkojen toimivuuteen, nopeuteen ja verkkoinfrastruktuurin tarkoituksenmukaisuuden suunnitteluun.

Hyvä verkko vaatii kaverikseen vahvan tietoturvan, siksi kaiken toimintamme ytimessä onkin tietoturvallisuuden lisääminen. Turvaamme koko yritykseksi toiminnan ja tärkeimmän omaisuuden eli tiedon. Toteutamme pääsääntöisesti keskistettyjä tietoturvaratkaisuja, joilla toimintasi turvaaminen käy vaivattomasti ja kehittyneiden raportointitoimintojen avulla tiedät jatkuvasti yrityksesi tietoturvan tilan.

SIIRRY HAKULOMAKKEELLE

FINCSC-sertifikaatti

FINCSC-sertifikaatti on kilpailutekijä ja kirjallinen osoitus kyberturvallisuuden huomioon ottamisesta liiketoiminnassasi. Saatu mittaustulos ohjeistaa parhaiden tietoturvakäytäntöjen valinnassa sekä toimii jatkotoimien ja -kehittämisen mahdollistajana.

Altivo Oy:n henkilökunta on koulutettu sertifioimaan FINCSC -järjestelmää. Itsearvioinin jälkeen voimme tehdä laajempaa arviointia Yrityksesi kyvystä käsitellä tietoturvaa- ja kyberturvallisuutta tai miten vastata EU-tietosuojan tuomiin haasteisiin. Toteutamme tarkastuksia yksittäisinä toimeksiantoina tai otamme vastuun koko yrityksen tietoturvan sisäisestä tarkastuksesta.

SIIRRY HAKULOMAKKEELLE

PALVELIMET JA PILVI.

Pilvi-integraatio toimii merkittävänä kilpailutekijänä yrityksellesi. Mahdollisuus ostaa sovelluksia, suorituskykyä ja kapasiteettia tarpeen mukaan tekee liiketoiminnastasi huomattavasti joustavamman, ketterämmän, nopeamman ja kustannustehokkaamman. Me toimimme kumppaninasi ja autamme valitsemaan yrityksesi tarpeisiin vastaavat ratkaisut.

” Kaikkea ei voi, eikä kannata siirtää pilveen – hyödynnä asiantuntijoidemme ammattitaito oikean ratkaisukokonaisuuden suunnittelussa. “

Toteutamme myös perinteisia palvelinratkaisuja, joko omissa tiloissasi tai Suomalaisten kumppaniemme konesaleissa. Palvelimen voit hankkia meiltä myös palvelusopimuksella, jolloin et joudu kiinnittämään pääomaa palvelinhankintaan.

” Toiminnan vaiheittainen siirtäminen pilveen on helpoin tapa hyödyntää pilvipalvelujen tarjoamat kasvu- ja kehitysmahdollisuudet – toimimme läheisenä kumppanina prosessin kaikissa vaiheissa. “

Tarjoamiemme pilvipalvelujen toimittajat jatkuvasti ylläpitävät ja kehittävät tietoturvaa, mikä varmistaa parhaan mahdollisen turvan yritysdatallesi. Microsoftin pilvipalvelut Microsoft Azure, Office 365, Dynamics 365, Intune ja Enteprise Mobility + Security (EMS) käyttöehtoineen on auditoinnissa todettu ISO 27018 -standardin mukaisiksi.

Kiinnostuitko? Kysy lisää

ÄLYKÄS LIIKETOIMINTA.

Haluatko kehittää liiketoimintaasi modernien tekoälyratkaisujen tai IoT-teknologian avulla? Tarjoamme monimuotoisia ratkaisuja liiketoimintasi automatisointiin, analysointiin ja raportointiin. Toteutamme myös älykkäitä liiketoiminta-alustoja CRM-ratkaisuista aina yrityksesi omiin mobiilisovelluksiin. Kaikki älykkäät liiketoimintaratkaisumme ovat lähtökohtaisesti toteutettu pilvipalveluina (SaaS tai Paas), jolla varmistetaan korkean tason tietoturva ja saatavuus.

Kysy lisää!

TUKIPALVELUMME – ihmiseltä ihmiselle. Ymmärrämme että aika on rahaa ja työntekijöiden vahvuudet erilaisia. Tukipalvelumme keskittyy ratkaisemaan päivittäisiä IT-ympäristön haasteita ihmisläheisesti. Yrityksesi yksilöllinen liiketoiminta määrittelee palvelumme tason ja lähtökohdat, eikä yksikään ongelma ole liian pieni, silloin kun se hidastaa päivittäistä liiketoiminnan suorittamista.

KOULUTUSPALVELUMME avulla mahdollistat IT-ympäristösi täydellisen hyödyntämisen ja ennen kaikkea sujuvan toiminnan. Toteutamme koulutuksia henkilöstöllesi IT-ympäristöihin, sovelluksiin, laitteisiin ja palveluihin liittyen. Asianmukaisella koulutuksella parannatte työn tehoa ja mielekkyyttä. Suosituimpia koulutuksiamme on Office 365 ja Sharepoint -ympäristöjen koulutukset, MyCashflow verkkokauppakoulutukset sekä Netbaron talouden- ja toiminnanohjausjärjestelmän koulutukset.

KÄYTTÖÖNOTTOPALVELUMME takaa sujuvan ja ennakoidun kokemuksen uusien palveluiden käyttöönottovaiheessa. Oli kyseessä sitten IT-ympäristösi uudistamisesta tai vanhojen palveluiden kehittämisestä, asiantunteva tiimimme auttaa sinua läpi muutoksen. Pidämme kiinni budjetista ja luvatuista aikatauluista sovitun mukaisesti.

OTA YHTEYTTÄ