Pilvitulostus – tulevaisuuden tulostaminen tapahtuu pilvessä

Moderni IT-ympäristö toimii yhä lisääntyvässä määrin pilvessä. Pilvityöskentely tuokin paljon lisähyötyä yritykselle. Ei ole liioiteltua sanoa, että jokaisen organisaation olisi hyvä kartoittaa toimintaympäristönsä tehokkuus ja turvallisuus. Pienillä asioilla saatetaan säästää huomattavasti sekä aikaa että rahaa ja parantaa turvallisuutta.
Nyt paneudumme kuitenkin vain yhteen osa-alueeseen, tulostamiseen. Tulostamisen siirtyminen kokonaan tai osittain pilveen on tutustumisen arvoinen asia. Sen suurimpia hyötyjä ovat helppous, turvallisuus ja kustannustehokkuus.

”Tätä on odotettu! Ennen yritin saada epätoivoisesti yhteyttä tulostimeen, mutta nyt tulostin etsii minut 😊”

Otetaan esimerkiksi yritys x = sinun yrityksesi. Yrityksessä työskentelee henkilö y = sinä. Työskentelet yrityksen tiloissa ja kotona, ehkä välillä jossain muuallakin. Omalle koneellesi kirjaudut aina omalla salasanallasi.

Tuodaan tähän yhtälöön tulostaminen. Kun olet kotona tai työpaikalla, niin kirjaudut myös näissä paikoissa oleviin tulostimiin. Kun menet yrityksesi toiseen toimipisteeseen, selvität paikallisen tulostimen tiedot ja kirjaudut sinne. Kuulostaako tämä tutulta?

Miten tulostaminen pilvipalvelun avulla () eroaa tästä?
Kirjaudut koneellesi, niin kuin ensimmäisessä vaihtoehdossa. Nyt koneesi kuitenkin tietää missä olet ja mitä tulostimia sinulla on oikeus käyttää. Tulostaessasi sinulle valitaan automaattisesti lähin kone ja mikäli haluat, voit myös tulostaa, vaikka kotona työpaikan tulostimeen.

Pilvitulostaminen tuo huomattavia etuja yritykselle.

1. Erillistä tulostuspalvelinta ei tarvita.

Helppo ja joustava asennus sekä käyttöönotto. Sinun ei tarvitse asentaa eikä ylläpitää useita tulostinohjaimia eri tulostuslaitteille. Tämä tuo säästöä hankinta-, asennus- ja huoltokustannuksiin.

2. Ajantasainen, korkean luokan tietoturva suojausominaisuuksilla.

Päästä päähän -salaus palvelimen ja laitteiden välillä.

Käyttäjän automaattinen tunnistaminen roolin tai dynaamisten ryhmien perusteella sekä sovitut tarkastustoiminnot kuten MSA on integroitu pilvipohjaiseen todennukseen yrityksen toivomalla tavalla.

3. Pilvipalvelun skaalautuvuus organisaation tarpeiden mukaan.

Voit yhdistää olemassa olevan paikallisen tulostusympäristön pilvipohjaiseen palveluun, jolloin koko tulostusinfrastruktuuria voi hallita yhden verkkopohjaisen käyttöliittymän kautta.

4. Mahdollisuus tulostaa paikasta riippumatta.

Käyttäjäystävällinen, yksinkertainen ja nopea tulostuskokemus.

Pilvitulostaminen sopii kaikenkokoisille organisaatioille, tarjoten helpon ja turvallisen tulostamisen sekä tulostuslaitteiden hallinnan. Tulostaminen etänä tukee hybridityöskentelyä.

Pilvitulostamisen etuna on myös helppo tulostuskustannusten kohdistaminen laitteittain, käyttäjittäin tai käyttäjäryhmittäin.

Nauti mutkattomasta tulostamisesta. Me viemme sinut ja laitteesi pilveen.