Tulostimet ja monitoimilaitteet, jotka tukevat pilvityöskentelyä

Kun yritykseen hankitaan uusia tulostimia, on samalla hyvä tehdä laiteympäristön kartoitus ja suunnittelu. Suunnittelussa huomioidaan yrityksen nykyiset ja tulevat tarpeet, sekä varaudutaan kehityksen tuomiin uusiin mahdollisuuksiin. Hybridityön vaatimukset ovat osa tätä suunnittelua.

Hyvällä laiteympäristön suunnittelulla huolehditaan myös paremmasta tietoturvasta. Näin varmistetaan, että vanhoja ja tietoturvahyökkäyksille alttiita laitteita ei ole käytössä.

Tulostin palveluna

Kaikki monitoimilaitteet ja tulostimet eivät tue pilvityöskentelyä. Tarkistamalla vanhat laitteet, selvitetään todellinen laitetarve. Vanhat laitteet voidaan mahdollisesti ottaa osaksi tulostusympäristöä, eikä kaikkea tarvitse uusia yhdellä kertaa.

Tarjoamme tulostimia yrityksen tiloihin tilauspohjaisesti. Palvelu on tarkoitettu niin yksinyrittäjille kuin suuryrityksillekin. Sopimus sisältää kaikki organisaation tulostukset sopimusajalta. Palvelu tuo helppoutta ja kustannustehokkuutta tulostamiseen.

Palvelu pitää sisällään:

 1. Laitteiden asennuksen
 2. Kaikki tarvikkeet
 3. Kaikki värikasetit
 4. Lähi- ja etätuen
 5. Huollot

Uusimmat koneet toimivat mustesuihkutekniikalla ja tarjoavat monia kilpailukykyisiä etuja perinteisiin tulostimiin verrattuna. Epsonin lämmöttömään tekniikkaan perustuva tulostaminen säästää sähköä ja nopeuttaa tulostamista, kun tulostin on heti käyttövalmis ilman lämmitystä.

Epson on kestävän kehityksen yritys. Vuoteen 2050 mennessä Epsonista tulee hiilinegatiivinen ja se on luvannut poistaa ehtyvien maanalaisten resurssien, kuten öljyn ja metallin käytön.

Epson on vastuullisen yrityksen valinta.

 • Pienempi energiankulutus ja alhaiset hiilidioksidipäästöt
 • Pienemmät huoltokustannukset
 • Pienempi tilantarve
 • Parempi tulostuslaatu ja kuvanlaatu
 • Riittoisat mustekasetit
 • Tulostamiseen käytettävän ajan lyhentyminen
 • Helppo käyttöönotto ja käyttö

Tulostamisen moderneimmat ratkaisut tarjoavat välineitä tulostaa myös mobiilisti. Tämä edistää ympäristötehokkuutta ja pienentää laitekuluja, kun tietokoneita ei välttämättä tarvita.

Suunnitellaan yrityksellesi kustannustehokas laiteympäristö, joka tukee turvallista ja tehokasta työskentelyä.

Ota rohkeasti yhteyttä suoraan minuun numeroon +358 40 7566000 tai myyntiin 0207 498 801, niin katsotaan, mikä on paras ratkaisu yrityksellesi.