Altivo

Autamme asiakkaitamme rakentamaan parempia IT-ympäristöjä neljältä paikkakunnalta käsin. Meille tärkeää on avoin yhteistyö ja opitun tiedon jakaminen eri kumppaneiden, asiakkaidemme ja verkostojemme kanssa, joka myös näkyy ja kuuluu toiminnassamme.

Halumme on kasvaa yhdessä asiakkaidemme kanssa, luoden lisää mahdollisuuksia meille kaikille: sinulle, yrityksellesi,  työntekijöillesi, asiakkaillesi, yhteistyökumppaneillesi ja ennen kaikkea uusille ajatuksille.

Altivo Oy on saavuttanut korkeimman AAA-luottoluokituksen jo neljättä vuotta peräkkäin. Luokituksen keskeisinä perusteina toimivat mm. yrityksen erinomaiset taloudelliset tunnusluvut, positiiviset taustatiedot ja maksukäyttäytyminen. AAA-luottoluokituksen kriteerit täyttää ainoastaan 3,5 % suomalaisista yrityksistä.

0 +
VUOTTA
0 +
AMMATTILAISTA
0 +
PROJEKTIA
0 +
ASIAKASTA
0 +
TUNTIA AUTTAMISTA

Me Altivolaiset

Meillä avoimuus yhdessä asiakastyytyväisyyden kanssa ovat virallisia arvojamme. Avoimuus tarkoittaa meille toiminnan läpinäkyvyyttä ja avoimuutta kommunikaatiossa, yhteistyössä, päätöksenteossa sekä asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme huomioimisessa. Meille on tärkeää, että työyhteisön ilmapiiri ja käytännöt kannustavat henkilöstöä kehittymään työssään ja laajentamaan osaamistaan. Tämä tarkoittaa monitaitoisuutta, työn rikastamista sekä arvostavaa ja kannustavaa asennetta työyhteisössä.

Etsimme sinua!

Toimintamme on vahvassa kasvussa. Jotta voimme myös tulevaisuudessa tarjota entistä laadukkaampaa ja odotukset ylittävää palvelua asiakkaillemme, haluamme sinun liittyvän joukkoomme!

Oletko liiketoiminnasta kiinnostunut ja pilvimaailman omakseen kokeva IT-ammattilainen? Saatat olla etsimämme tyyppi. Mikäli koet halua kasvaa mukanamme ja olet kiinnostunut digitalisaation edistämisestä, ota yhteyttä ja keskustellaan lisää.

OTA YHTEYTTÄ